Γενικά θέματα ΝΟΜΟΣ 12 (σε συνδυασμό με 86Β, 78Δ,86Β3 Απάντηση στο: ΝΟΜΟΣ 12 (σε συνδυασμό με 86Β, 78Δ,86Β3

#534

Καλημέρα σε όλους

Τάκη αναφέρομαι στος ελέγχους εγγραφών και ανιχνευτή ακραίων αποτελεσμάτων,  Το εξήγησε όμως στην συνέχεια ο Τρύφωνας και τον ευχαριστώ πολύ

Θεωρώ ότι όλα έχουν απαντηθεί (αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ απόλυτα). Εκτός από το ερώτημα …αν η οποιαδήποτε επανορθωτική βαθμολογία μπορεί να αλλοιώσει σημαντικά κάποιο αποτέλεσμα υπέρ του αναίτιου άξονα αδικώντας όμως τους αντίστοιχους άξονες στα άλλα τραπέζια της αίθουσας, του ταυτόχρονου ή του παγκόσμιου, της ομάδας.  Είναι θέμα φιλοσοφίας νομίζω. Η δική μου φιλοσοφία δεν μπορεί να δεχτεί ότι ένας αναίτιος άξονας θα πάρει διαπλανητικό τοπ επειδή ο υπαίτιος άξονας είχε την ατυχία να έχει Μπητιγκ μποξ με κολλημένα χαρτάκια και ο μάλλον άπειρος Β έκανε το λάθος να δηλώσει το λάθος του καλώντας τον διαιτητή. (προσωπικά θα την έκανα τουμπεκί και θα προσπαθουσα να το διορθώσω στην συνέχεια με τις επόμενες αγορές μου σε χαμηλό επίπεδο. Πριν αρχίσει η εκτέλεση θα εξηγούσα το λάθος μου) .

Για το θέμα αλλοίωσης των αποτελεσμάτων θα αναφερθώ σε άλλο χωριστό θέμα, Ευχαριστώ ειλικρινά όλους που ασχολήθηκαν με τα ερωτήματά μου.