Γενικά θέματα Λανθασμένη εξήγηση/αθέμιτη πληροφόρηση Απάντηση στο: Λανθασμένη εξήγηση/αθέμιτη πληροφόρηση

#514

Γιατί όμως παίρνεις την περίπτωση να έχει ξεχάσει ο Ν τι παίζουν και όχι ο Β? Πιο πάνω ανέλυσα τι θα γινόταν με χωρίσματα στην περίπτωση που το 5 είναι exclusion και ο Β δίνει λανθασμένη πληροφόρηση. Το πράγμα αλλάζει τελείως αν ο Ν έκανε λάθος αγορά και ο Β απάντησε σωστά! Δεν λαμβάνω καν υπόψιν αυτή την περίπτωση, στέκομαι στην περίπτωση λανθασμένης εξήγησης από το Β. Και διαφωνώ κάθετα στο ότι ο Ν θα πει 5 αντί 5, είναι μέρος του σκεπτικού μου ότι από τη στιγμή που πέφτει κόντρ από τις ΑΔ, είναι πρακτικά αδύνατον να μείνουν κάτω από τις 6

 

BTW όπως αναφέρω, η δημοσκόπηση έδειξε 3*5 και ένα πάσο στα 5 χωρίς την κόντρα από το Β και 4/4 ΧΧ στα 5 μετά από κόντρα.

 

Η επανορθωτική 5-4 δεν μπορεί ΚΤΤΜΓ να έχει βάση παρά μόνο αν η Δ κόντραρε βασισμένη σε λανθασμένη εξήγηση. Πράγμα το οποίο δεν ισχύει από τη στιγμή που ο Ν άνοιξε το στοματάκι του. Αν δεν κάνω πολύ μεγάλο λάθος, αυτή η πληροφορία ΔΕΝ είναι αθέμιτη για την ΑΔ και η Δ κόντραρε μετά το σχόλιο του Ν. Αν είχε κοντράρει πριν και με φώναζε για αλλαγή δήλωσης σε Πάσο, φυσικά και θα το επέτρεπα και το μπαλάκι θα έπεφτε στην Α. Εκεί φυσικά παίζει και το σενάριο να έχει υπάρξει αθέμιτη πληροφόρηση από την αλλαγή δήλωσης αλλά δεν θα μπω και σε αυτό το τριπάκι! Πραγματικά ρωτάω: δικαιούμαστε να αφαιρέσουμε το Χ της Δ για να επανορθώσουμε την βαθμολογία?