Γενικά θέματα Λανθασμένη εξήγηση/αθέμιτη πληροφόρηση Απάντηση στο: Λανθασμένη εξήγηση/αθέμιτη πληροφόρηση

#512

Δύο χρόνια, λοιπόν, αργότερα και αφού ταλαιπωρήθηκες αρκετά ψυχικά (κι εγώ ενδεχομένως έγινα λίγο σοφότερος), αναθεωρώ, αλλά εξακολουθώ να μη συμφωνώ μαζί σου.

Κοιτάζοντας πιο προσεκτικά την περίπτωση σκέφτομαι τα εξής: τι θα γινόταν αν παίζαμε με χωρίσματα και οι ΒΝ είχαν κάρτα συμβάσεων την οποία θα μπορούσε να συμβουλευτεί η Δ; Θα ρωτούσε τον Νότο (που είναι ο ομόσταυλός της) τι είναι το 5 κι εκείνος θα απαντούσε “Exclusion”. Ρίχνοντας, όμως, μία ματιά στην κάρτα συμβάσεων, θα έβλεπε (αν το έγραφε) “σπαθιά”.

Τώρα η Δύση μπορεί να πονηρευτεί, αφού καταλαβαίνει ότι ο Νότος δε θυμάται τι παίζουν και να πασάρει, αλλά αυτό μάλλον δε θα αποτρέψει την Ανατολή από το να κοντράρει, οπότε ο Νότος θα επαναδηλώσει 5 και θα λήξει, μάλλον, εκεί το πανηγύρι.

Αν, παρόλα αυτά (έκανες αναφορά για παικτικό επίπεδο) η Δύση δεν καταλάβει τι τη συμφέρει και κοντράρει; Τώρα πάμε στον Βορρά, ο οποίος δε δικαιούται να χρησιμοποιήσει την ΑΠ που δημιουργήθηκε από το σχόλιο του Νότου. Για τον Βορρά, λοιπόν, το 5 είναι σπαθιά. Και όταν η Δύση κοντράρει, δεν έχει λόγο με Kx να επιστρέψει την αγάπη και, κατά τη γνώμη μου, θα πει πάσο. Αυτό το μήνυμα σημαίνει “μονός αριθμός key-cards” για τον Νότο, ο οποίος θα κλείσει την αγορά (και πάλι) στις 5.

Όλα αυτά πρέπει να επιβεβαιωθούν με δημοσκόπηση.

Αν σε παρηγορεί, συμφωνώ με τη διαδικαστική.